TEKİR KÖY EVİ'NDE ŞARAP YAPIM ATÖLYESİ


Üzüm hasadından sonra ne yapılır ? 
Okuyanı gülümseten bu sorunun cevabında hemfikirsek, seni Tekir Köy Evi'ne davet ediyoruz.

Binlerce yıldır Anadolu Bağları'nda tekrarlanan bir geleneğe tanıklık etmek ister misin ?

Kırım'da doğan, Karadeniz'e göçlerle gelen İsabella Üzümü; karakteristik aroması, damakta iz bırakan kokusuyla uzun bir yolculuğun sesi gibi. Onun çağrısını takip ederek Düzce'ye kadar gel bizimle. Çıplak ayaklarını İsabella'yla tanıştır. Onun öz suyunu tat. Deneyimlemek değil midir ki yaşamak?

Salkım salkım üzümlerle başlayan atölyemiz, terkine attığın kırmızı şaraplarla son bulduğunda, yüzüne mutluluk ve gurur yayılacak. Yeşile boğulmuş bu coğrafya, ruhunda derin izler bırakacak. Aşk ve meşk, şarapla taçlanacak.


Program: 25 Ekim cumartesi sabah erkenden kendi aracınla köye varıyorsun. Atölye saat 10:00'da başlıyor ve akşama kadar sürüyor. Akşam yemeği, konaklama ve pazar kahvaltısı Tekir Köy Evi'nde.

Tarih: 25-26 Ekim 2014
Yer: Tekir Köy Evi / Düzce
Kayıt ve iletişim: Ceyda Saygıner: (532) 487 37 99 ya da csfalay@gmail.com
Katılım Ücreti:          125TL (30 eylüle kadar kayıt yaptırıp, ödeme yapanlar için)
                                   150TL (1 ekim ve sonrası kayıt yaptıranlar için)
Kontenjan: 30 kişi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder