BAHARIN NARİN TADI KUŞKONMAZ, DİVAN'DA


Divan Otelleri, Divan Pub & Brasserieler ve Halat by Divan’da, “Kuşkonmaz Günleri” düzenleniyor. Yemeklerin bu narin ve lezzetli eşlikçisi ile yapılan nefis menüyü, 9 – 31 Mart tarihleri arasında tadabilirsiniz.


“Kuşkonmaz Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; Focaccia Krotonu Üzerinde Izgara Kuşkonmaz ve “Divan” Turunçgil Aromalı Somon Gravlax Carpaccio yer alıyor. Ara Sıcaklar bölümünde;  Parmesanlı Kuşkonmazlı Risotto ve kuşkonmaz ile safranlı karides eşliğindeki Yeşil Maltagliati Makarna sunuluyor. Ana Yemekler bölümünde ise; kuşkonmaz komposto eşliğinde Levrek Şnitzel ve fırınlanmış kuşkonmaz, sarımsaklı istiridye mantarı, biberli parmesan peyniri fondue ile servis edilen Izgara Dana Bonfile dilimleri, kuşkonmaz severleri bekliyor.

9 – 31 Mart tarihleri arasında Divan Restoranlarına uğrayanlar, lezzetli ve sağlıklı kuşkonmaz yemekleriyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder