Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın'da


Nesilden nesile aktarılan, Anadolu'nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan'da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner Şubeleri eşsiz sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor.

Antep peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, kaymak gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. Haşlama içli köfteden Antep patlıcan dolmaya, çiğ köfteden fındık lahmacuna pek çok yöresel tat ana yemeklere geçmeden önce hem göze hem damağa hitap ediyor.
Günaydın'ın kendine ait, ustalıkla yaratılmış özel tariflerinden oluşan ana yemek menüsü yaprak dönerden tavuk şişe, alinazikten Adana kebaba, pirzoladan beğendili kebaba, fıstıklı kebaptan abugannuşa, kuzu şişten altı ezmeli kebaba kadar birbirinden lezzetli seçenekleri barındırıyor. Gavurdağı salata, çoban salata, yeşil salata  ise yemekler için harika birer tamamlayıcı oluyor. En güzel tatlı seçenekleri sütlaçtan başlayıp fıstıklı baklava, güllaç, kadayıf ve incir tatlısı gibi hayır diyemeyeceğiniz lezzetlere uzanıyor ve iftar yemeğinize harika bir final sunuyor.

İftar buluşmalarının gelenekselleşmiş adresi olan Günaydın hakkında bilgi ve gelişmelere www.gunaydinet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder